Početna » СМИСАО ЖЕНЕ ЈЕ ДА УПРАВЉА МУШKАРЦЕМ – 5 САВЕТА KАKО НАПРАВИТИ МУЖА ПО СВОМ KАЛУПУ

СМИСАО ЖЕНЕ ЈЕ ДА УПРАВЉА МУШKАРЦЕМ – 5 САВЕТА KАKО НАПРАВИТИ МУЖА ПО СВОМ KАЛУПУ

Иза сваког успешног мушкарца стоји једна интелигентна жена која га саветује како се треба даље понашати кроз живот.

Kао што и сви знамо. Жене сазревају доста брже него мушкарци. Тако да то је и главни разлог предности једне жене. И ако их наравно има још много . Овај се највише истиче од свих. У даљем тексту доносимо вам 5 савета како направити супруга по свом избору:

1. Kада је љут не дирајте га

Морате научити када ваш мушкарац није расположен. Тако да у тим моментима требате бити уз њега и не седати му на муку. Верујте мушкарци то јако цене и никад не заборављају. Но, када га прође нервоза схватит ће како сте се ви понели према њему и онда као што се у народу каже ” Јешће вам из кашикице”.

2. Подржите га

Паметна жена ће подржавати свог мушкарца. И ако није у праву. Самим тим ће га навести да све своје грешке исправи. И верујте да ће вас послушати. Јер мушкарци то знају ценити. Подршка им пуно значи.

Уколико га не подржавате и будете директно вукли на своју страну. Мушкарци имају свој понос. Kоји му неће дозволити да попусти. Е управо вам због тог и говоримо. Подржите га па владајте.

3. Увек му говорите да га волите

Свом мушкарцу морате стално напомињати колико сте заљубљени у њега. Јер већина мушкараца је веома сажаљива. Помисао на вашу љубав му неће дозволити да ни у чему погреши.

4. Цените га

Мушкарци воле када их издвајате од других. Kада цјените њихово мишљење и сложите се са тим. Самим тим они увиђају заправо сличност између вас двоје. И постепено вам попуштају да радите шта год пожелите.

5. Поштујте га

Поштовање је отприлике главна ставка у животу једног мушкарца. “Гђе нема поштовања, ту нема ни љубави”. Тиме се мушкарци воде у животу.

Поука:

Ако желите да свог мушкарца креирате по вашем избору. Пратите ових 5 ставки и будите сигурни да ће те га вртити око малог прста.

Извор: доме-мој.блогспот.цом

You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept