Početna » СРПСKА ПРАВОСЛАВНА ЦРKВА ДОДЕЉУЈЕ СТИПЕНДИЈЕ: Објављен конкурс, ево који студенти могу да се пријаве!

СРПСKА ПРАВОСЛАВНА ЦРKВА ДОДЕЉУЈЕ СТИПЕНДИЈЕ: Објављен конкурс, ево који студенти могу да се пријаве!

СПЦ објавила конкурс за доделу стипендија студентима пет факултета

Архиепископија београдско-карловачка расписала је конкурс за доделу годишњих стипендија студентима завршних година редовних студија пет факултета.Право учешћа на конкурсу, који је расписан са благословом патрихарха Порфирија, имају сви студенти уписани на завршну годину студија Медицинског факултета, Правног, Философског, Електротехничког и Богословског факултета.

Kако је саопштено из Информативне службе СПЦ, студенти да би се пријавили на конкурс до 25. децембра требало би да у Патријаршијски двор доставе потврде о просечној оцени и дужини студирања, као и потврду о имовном стању по члану домаћинства, уз број телефона и е маил адресу.

Избор два кандидата са сваког факултета који ће, на основу приложене документације, добити стипендију вршиће комисија под председништвом викарног епископа новобрдског Илариона и чланова архимандрита Данила, управитеља Задужбине Симе Игуманова и Сандре Дабић секретара Одбора за верску наставу Архиепископије београдско-карловачке.

Kако се наводи у саопштењу, резултати конкурса биће објављени до Божића, а свечана додела стипендија одржана о празнику Светог Василија Великог.


You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept