Početna » ШТРАЈК ПОШТАРА: ПОШТАНСКИ САНДУЧИЋИ ПРАЗНИ, КАКО ДА ИЗМИРИТЕ ОБАВЕЗЕ?

ШТРАЈК ПОШТАРА: ПОШТАНСКИ САНДУЧИЋИ ПРАЗНИ, КАКО ДА ИЗМИРИТЕ ОБАВЕЗЕ?

Широм Србије, празни поштански сандучићи постали су неизбежни због штрајка радника у „Пошти“. Октобарски рачуни касне, а грађани се суочавају проблемом плаћања рачуна који су у обавези да приме у што краћем року, а најкасније пет радних дана од датума издавања.Због тренутне ситуације у „Пошти“, грађани могу наићи на потешкоће у плаћању рачуна, посебно јер сваки рачун има јединствени позив на број, преноси РТС.

Kада је у питању испорука рачуна за струју, у Електропривреди Србије (ЕПС) истичу да пажљиво прате ситуацију и да су сви рачуни предати „Пошти Србије“. Ипак, како би грађани избегли застоје, ЕПС је омогућио приступ рачунима за октобар путем портала „Увид у рачун“ на свом сајту. Грађани могу лако преузети своје рачуне и извршити плаћање на једноставан начин. Такође, могућност плаћања остаје и на шалтерима ЕПС-а, а информације о рачунима доступне су и путем кол-центра.

Kада је у питању мобилна телефонија најједноставнија опција је да контактирате цалл центар куће са којом се потписали уговор и тражите податке о плаћању рачуна,

Док радници „Поште“ и Министарство не постигну договор, грађанима преостаје да рачуне плате путем онлине система или у експозитурама. Све до решења штрајка, поштански сандучићи широм земље остају празни.

 You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept