Početna » СТРУЧНИ, КОМПЕТЕНТНИ, ПРОФЕСИОНАЛНИ

СТРУЧНИ, КОМПЕТЕНТНИ, ПРОФЕСИОНАЛНИ

од Паланка данас
0 Коментар
Дана 25.11.2022. године ОШ „Херој Радмила Шишковић“ је била домаћин семинара “Екологиши се” који је реализован за учитеље и наставнике из основих школа са територије наше општине.

У питању је програм стручног усавршавања са листе програма од јавног интереса које финансира Министарство просвете, науке и технолошког развоја, а реализатор је Регионални центар за професионални развој запослених у образовању Смедерево.
Семинар су водиле Соња Милетић и Невена Перић, професионални и дивни предавачи. Циљ је био унапређење компетенција наставника за креативну реализацију наставних и ваннаставних активности у области екологије усмерену ка исходима.
Поред учитеља и наставника биологије, семинар су пратили и наставници географије, историје, српског и енглеског језика, математике, технике и технологије, хемије и физике, што говори о великој заинтересованости наставника различитих образовних профила за проблеме екологије и заштите животне средине.
У пријатној атмосфери, учесници семинара су стекли практична знања и вештине за решавање проблема у области заштите животне средине, и стечена знања пренеће својим ученицима и будућим генерацијама.

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept