среда, април 24, 2024
Početna » “ШУМАДИЈА” ИЗ АЗАЊЕ ПОНОВО У ЈАСЕНИЧКОЈ ФУДБАЛСКОЈ ЛИГИ

„ШУМАДИЈА“ ИЗ АЗАЊЕ ПОНОВО У ЈАСЕНИЧКОЈ ФУДБАЛСКОЈ ЛИГИ

Такмичарски фудбал у највећем селу бивше Југославије, после годину дана паузе, поново ће се играти!

од Паланка данас
0 Коментар

Одржана је Изборна Скупштина ФK Шумадија, која ће у новој сезони наступити у општинској Јасеничкој лиги. Зоран Ћосић је њен нови председник, а Петар Радуловић заменик председника.Скупштина је изабарала Управни одбор од девет чланова. Јован Живковић- Ђура је председник, а његов заменик биће Драган М.Минић- Ђаво.

Секретар Шумадије и администратор у Kомет систему је Срећко Стојадиновић. Чланови Извршног одбора су Милош Kузмић, Горан Палић, Игор Јелић, Дејан Стојадиновић, Иван Прокић и Слађан Миловановић.

После седнице Скупштине, Извршни одбор је одржао састанак и Владу Љубисављевића именовао за тренера. Млади стручњак је током протекле недеље већ одржао неколико тренинга са играчима, који су изразили жељу да носе дрес Шумадије у предстојећем првенству Јасеничке лиге. У свом обраћању шеф струке Шумадије изложио је план припрема и позиције у тиму које треба појачати.

Челници клуба нису давали посебне изјаве, али се у њиховом расположењу види, да је циљ експресни повратак у округ,а потом и напад ка зонском степену такмичења, где се клуб некада такмичио.

ТЕKСТ И ФОТО: Н. Павловић (Спортски Журнал)Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept