Početna » СУТРА ЈЕ НАЈКРАЋИ ДАН У ГОДИНИ-ПОЧИЊЕ ЗИМА А СНЕГА НЕМА НИ НА ПЛАНИНАМА

СУТРА ЈЕ НАЈКРАЋИ ДАН У ГОДИНИ-ПОЧИЊЕ ЗИМА А СНЕГА НЕМА НИ НА ПЛАНИНАМА

Зимска краткодневница означава најдужу ноћ и најкраћи дан у години и уједно представља почетак зиме

од Паланка данас
0 Коментар

Можда мислите да мање сунчеве светлости и почетак хладног времена нису вредни славља, зимска краткодневица се заправо сматра изузетно важним даном у многим културама. Представља прилику да испољимо своје жеље и проширимо видике. Ово је савршена прилика да размислимо о нашем путовању током протекле године и да визуализујемо наше следеће кораке.

Зимска краткодневица се у астрологији догађа у исто време када Сунце улази у знак Јарца и почиње сезона Јарчева. Зато ће у овим данима многи имати креативности, али и дисциплине и посвећености. Могуће је да ће се квалитети којима тежите у овим данима променити.

Због Јарчеве енергије, зимска краткодневица је одлично време да се фокусирате на своју каријеру. Искрено размислите да ли видите смисао у свом послу. Да ли се осећате усклађено са својим послом? Да ли сте адекватно плаћени? Да ли осећате подршку на послу? Запишите своје одговоре и почните да правите планове за будућност.

Kао најкраћи дан у години, зимска краткодневица означава и почетак пута ка дужим данима. Иако ће дани трајати краће, а ноћи ће бити дуже – сада треба да планирате, визуализујете жеље, постављате циљеве и новогодипње одлуке.

Само нас дан дели од каленадрског почетка зиме. На подручју Србије и наредних 7 до 10 дана не очекују се зимски услови, нити ће бити снега и то највише захваљујући веома активном Атлантику по питању циклона, који ће ка Европи транспортовати топлу ваздушну масу у склопу западних ветрова.

Према тренутним прогнозама захлађење се очекује око 29. децембра и оно ће бити у таквом облику да ће се температуре вратити на просечне вреднсоти, а када је реч о падавинама и снегу, још је веома рано прецизирати ток ситуације, најављују метереолози.

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept