Početna » ТЕНДЕР ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ ЕНЕРГЕТСКЕ ЕФИКАСНОСТИ ЗГРАДЕ ПАЛАНАЧКЕ ОПШТИНЕ

ТЕНДЕР ЗА УНАПРЕЂЕЊЕ ЕНЕРГЕТСКЕ ЕФИКАСНОСТИ ЗГРАДЕ ПАЛАНАЧКЕ ОПШТИНЕ

од Паланка данас
0 Коментар

На порталу јавних набавки објављен је тендер за радове на реализацији пројекта унапређења енергетске ефикасности зграде јединице локалне самоуправе Смедеревска Паланка. Наведена вредност посла је 64.166.666 динара без ПДВ-а.

Примењене мере поболјшања енергетске ефикасности дела објекта који је предвиђен за реконструкцију, по тендерској документацији, требало би да буду зидање зида од пуне опеке дебљине 12 центиметара, термичка изолација сполјних зидова на делу објекта који је предвиђен за реконструкцију, замена дотрајале фасадне браварије стакленом фасадом на главној згради објекта, као и замена прозора.

Ово подразумева следеће радове: поставлјање скеле за уградњу термичке изолације на сполјњим зидовима дела реконструисаног објекта, уградњу термичке изолације на сполјним зидовима, демонтажу дела постојеће браварије и других прозорских елемената, уградњу носивих елемената стаклене фасаде, облагање објекта стаклом, уградњу алуминијумских прозора. Предвиђена је и израда завршне фасаде – демит и фундермаx облога, обрада шпалетни око демонтираних позиција.

Позив заинтересованима за извођење ових радова је отворен до 21 новембра.

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept