Početna » „ТОЛЕРАНЦИЈА И ДИСКРИМИНАЦИЈА КРОЗ АНАЛИЗУ БАЈКЕ РУЖНО ПАЧЕ“

„ТОЛЕРАНЦИЈА И ДИСКРИМИНАЦИЈА КРОЗ АНАЛИЗУ БАЈКЕ РУЖНО ПАЧЕ“

од Паланка данас
0 Коментар
У ОШ „Олга Милошевић”, у подручној школи у Придворицама, у организацији учитељица Слађане Ристић и Вишње Марић реализован је угледни час „Толеранција и дискриминација кроз анализу бајке Ружно паче”.
Циљеви и задаци часа су развијање флексибилности и толеранције, разликовање толеранције од нетолеранције, насиља и дискриминације, препознавање толеранције и дискриминације, препознавање последица дискриминације, схватање значаја прихватања различитости, схватање права све деце без обзира на физички изглед, пол и расу, развијање љубави према својим вршњацима и емпатије код деце, усвајање добрих животних навика и здравог односа са свим особама, а посебно са вршњацима из непосредног окружења, прављење паралеле и примена стечених знања о толеранцији и дискриминацији у свакодневном животу.
Ученици су уживали у свим активностима и тимском раду, који је имао васпитно-образовни значај, a часу су присуствовали директор школе, Дарко Димитријевић и педагог, Биљана Живковић.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept