Početna » ТРЕБА ВАМ НОВАЦ, А ПЕНЗИЈА ЈОШ НИЈЕ ЛЕГЛА? Овако можете доћи до пара, треба вам само лична карта и банковна картица

ТРЕБА ВАМ НОВАЦ, А ПЕНЗИЈА ЈОШ НИЈЕ ЛЕГЛА? Овако можете доћи до пара, треба вам само лична карта и банковна картица

Пријавлјивање је веома једноставно и брзо и ради се на шалтеру било које експозитуре

од Паланка данас
0 Коментар

Уколико пензионеру затребају паре неколико дана раније, он у многим банкама може да се определи за опцију ‘пензија унапред’.То значи да се примања могу подићи неколико дана пре званичног дана исплате, који је одредио ПИО фонд.

Ово је услуга која се одобрава на одређени период, од 12 или 24 месеца, на пример, у зависности од тога какав се уговор склопи.

Редован месечни прилив је услов да би се ово право одобрило, као и редовно измиривање обавеза према банци.

Пензионерима који се определе да им исплата пензија иде коришћењем услуге ‘Пензија унапред’ и о томе закључе уговор са банком, динамика уплате се помера унапред у односу на стварни датум уплате, у зависности од категорије пензионера.

Овај начин исплате пензија је бесплатан, односно ради се о потпуно бескаматном кредитирању.

Пријавлјивање је веома једноставно и брзо и ради се на шалтеру било које експозитуре.

За склапање уговора довољни су лична карта и банковна картица, а након истека уговора он се може продужити.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept