Početna » ТУЖИЛАШТВО ТРАЖИ 7 ГОДИНА И 10 МЕСЕЦИ ЗБОГ ЗЛОСТАВЉАЊА И МУЧЕЊА

ТУЖИЛАШТВО ТРАЖИ 7 ГОДИНА И 10 МЕСЕЦИ ЗБОГ ЗЛОСТАВЉАЊА И МУЧЕЊА

од Паланка данас
0 Коментар

Основно јавно тужилаштво у Смедереву је јуче, након завршеног доказног поступка дало завршну реч на суђењу против K. Р. (26). Њему је ставлјено на терет да је у периоду од 30. јануара па до 14. фебруара 2023. године извршио два кривична дела злоставлјања и мучења, насилничког понашања а на тај начин што је злоставлјањем своје емотивне партнерке старе 20 година, применом силе и претње, нанео велики бол и тешку патњу.У цилју застрашивања он јој је најпре 30. јануара у својој кући задао више удараца отвореним и затвореним шакама у пределу главе и тела, претио јој да ће је убити очевим ножем који је држао на столу, а потом јој и забранио да напусти његову кућу како би сакрио повреде које јој је нанео, да би јој затим у ноћи између 11. и 12. фебруара задао више удараца у тело дрвеном мотком, наставивши да јој у наредним данима непрестано шалје поруке са претњама, њо и њој блиских лица. Након тога јој је најзад, такође у својој кући, дана 14. фебруара нанео више удараца песницама и ногама у главу и тело, говорећи да поседује закопан пиштолј као и да ће је везати за дрво и тако је оставити.

У ноћи између 11. и 12., он је рођаку своје емотивне партнерке, на јавном месту, испред музичке школе у Смедереву задао више удараца дрвеном мотком, наневши му повреде.

Након одржаног главног и јавног претреса тужилаштво је, у односу на казну, првобитно у оптужном акту, предложило да се оптужени огласи кривим за наведена кривична дела и осуди на јединствену казну затвора у трајању од 7 година и 10 месеци.

Објава пресуде пред Основним судом у Смедереву је заказана за понеделјак, 19.6.2023. године, у 14 часова, наводи се у данашњем саопштењу ОЈТ у СмедеревуPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept