Početna » ТУЖИЛАШТВО У СМЕДЕРЕВУ ТРАЖИ ЗАТВОР ЗА ОПТУЖЕНОГ ДА ЈЕ КОМАДИМА ЦИГЛЕ ГАЂАО ПОЛИЦАЈЦЕ

ТУЖИЛАШТВО У СМЕДЕРЕВУ ТРАЖИ ЗАТВОР ЗА ОПТУЖЕНОГ ДА ЈЕ КОМАДИМА ЦИГЛЕ ГАЂАО ПОЛИЦАЈЦЕ

од Паланка данас
0 Коментар

Основно јавно тужилаштво у Смедереву поднело је, након спроведених опсежних доказних радњи, оптужни предлог против Д.Р. (38 годинa) због постојања оправдане сумње да је извршио кривично дело ометање службеног лица у вршењу службене дужности.Оптуженоме су ставља на терет да је у мају месецу 2023. године око поноћи, у стању акутне напитости тешког степена напао два службеника Полицијске управе Смедерево у тренутку вршења службене радње по пријави грађана, на тај начин што их је гађао комадима цигле, након чега је покушао и бекство са лица места.

Оптужним актом је предложено да се окривљени осуди на казну затвора, као и да му се изрекне мера безбедности обавезног лечења алкохоличара.

Кривично дело ометање службеног лица у вршењу службене дужности је прописано Законом о јавном реду и миру и чини га свако ко прети да ће напасти, покуша да нападне или нападне или на други начин омета службено лице надлежних органа, а за конкретан облик кривичног дела је прописана казна затвора од 6 месеци до две године, наводи се у данашњем саопштењу ОЈТ Смедерево.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept