Početna » У РУЧНОМ ПРТЉАГУ ШВЕРЦОВАО 2000 ТОМПУСА

У РУЧНОМ ПРТЉАГУ ШВЕРЦОВАО 2000 ТОМПУСА

Цариници су 5. јануара 2023. године на аеродрому Никола Тесла спречили покушај кријумчарења скоро 2.000 томпуса, којима је један путник напунио свој кофер.

од Паланка данас
0 Коментар

Фото Управа царине Републике Србије

Прекршај је откривен када је 50-годишњи домаћи држављанин, који је допутовао из Хаване, летом преко Истанбула, преузео свој пртљаг са карусела и упутио се ка излазу.Цариницима, који су га зауставили у зеленом контролном пролазу, намењеном онима који немају ништа за пријављивање, потврдио је да са собом не носи ништа сем личног пртљага.
Када је један од његових кофера отворен у њему је уместо гардеробе пронађено 1.998 кубанских цигара.
Највише је било томпуса марке “Cohiba Behike“ чак 545 комада, 305 цигара органичене серије “Montecristo“, потом 290 томпуса “Trinidad Cohiba“, 225 цигара робнe маркe “Cohiba Habana Cuba“, док су преостала 633 томпуса такође била обележаена познатим кубанским робним маркама.
Подсећамо да се у Републику Србију можете унети 50 цигарета, 25 цигарилоса (до 3 грама по комаду), 10 цигара, 50 грама дувана или одговарајућа комбинација наведених производа.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept