Početna » УЧЕНИЦА СШ “ЖИКИЦА ДАМЊАНОВИЋ” КАТАРИНА РАДИВОЈЕВИЋ 4. НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ ИЗ ЗДРАВСТВЕНЕ НЕГЕ: Добар резултат још две ученице

УЧЕНИЦА СШ „ЖИКИЦА ДАМЊАНОВИЋ“ КАТАРИНА РАДИВОЈЕВИЋ 4. НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ ИЗ ЗДРАВСТВЕНЕ НЕГЕ: Добар резултат још две ученице

Извештај са Републичког такмичења из Здравствене неге

од Паланка данас
0 Коментар
Screen Shot 2024 04 29 At 18.55.42

Десето по реду Републичко такмичење из Здравствене неге, ове године је одржано у Крагујевцу и реализовано је 26. и 27. априла. На такмичењу је учествовало 25 екипа из медицинских школа са територије Србије и укупно 75 ученика.Екипу СШ „Жикица Дамљановић” чиниле су ученице из одељењa III 5 у следећем саставу:
– Милица Карашићевић
– Катарина Радивојевић
– Милена Милошевић

Првог дана је проверавано теоријско знање ученика. Тест је имао 48 питања и носио је максимално 100 поена. Свака од наших ученица је тест урадила са максималним бројем поена.

Другог дана су ученици показивали своја практична знања кроз израду радних задатака. Радни задатак је могао да донесе максимално 50 поена.

Поени са теоријског и практичног дела су сабирани и на основу њих су ученици рангирани екипно и индивидуално. Екипно се наша школа нашла на 14. месту, а индивидуално су ученице заузеле следећи пласман:

– Катарина Радивојевић 4. место
– Милена Милошевић 15. место
– Милица Карашићевић 26. место

Милановић Весна – наставник здравствене неге
Катарина Илић – наставник здравствене негеPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept