Početna » УЧИТЕЉИ ИЗ „ОЛГЕ“ У ПОСЕТИ ШПАНИЈИ

УЧИТЕЉИ ИЗ „ОЛГЕ“ У ПОСЕТИ ШПАНИЈИ

Учитељи из ОШ „Олга Милошевић“, Татјана Јовичић, Сања Стевановић и Душан Грашић, имали су привилегију да у оквиру Eразмус+ пројекта учествују у студијској посети Шпанији, где су истраживали како се у шпанским школама спроводи инклузија. Ова искуства су им пружила увид у успешне приступе образовању деце са различитим потребама.Њихова студијска посета фокусирала се на место Монаћил, где су посетили школу Мирафлорес. Током своје посете, учитељи су имали прилику да обаве разговоре са шпанским колегама, посматрају наставу и инклузивне активности ученика с различитим образовним потребама.
Ова искуства су им пружила вредне увиде у најбоље праксе у области инклузивног образовања у Шпанији и омогућила им да се врате у Србију са новим идејама и знањем, које могу применити у својој школи и помоћи у подизању квалитета образовања за све ученике, укључујући и оне са различитим потребама.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept