Početna » УХАПШЕН БРАЧНИ ПАР ЗБОГ ПРЕВАРЕ-ЉУДИМА РЕШАВАЛИ “ТЕШКЕ ЖИВОТНЕ ПРОБЛЕМЕ”

УХАПШЕН БРАЧНИ ПАР ЗБОГ ПРЕВАРЕ-ЉУДИМА РЕШАВАЛИ „ТЕШКЕ ЖИВОТНЕ ПРОБЛЕМЕ“

од Паланка данас
0 Коментар

Дана 03.04.2023. године, уз сагласност заменика Основног јавног тужиоца у Смедереву, због извршења кривичног дела превара, одређено је задржавање према ЗН (2003.) и СН (2002.) из Бачке Паланке. Осумњичени ће данас, уз кривичну пријаву, бити предати јавном тужиоцу ради саслушања.Наиме, постоје основи сумње да су брачни супружници ЗН и СН, на интернету креирали сајт „Пресвета Бехира“ и „Моћна Бехира“ путем ког су за новац нудили услуге помоћи лицима у решавању тешких породичних и животних проблема. У телефонским разговорима одржавали су оштећеног БН (77 година) у заблуду, лажним приказивањем чињеница да ће му решити животне проблеме, а све у намери да себи прибаве противправну имовинску корист. Своје непостојеће услуге наплаћивали су путем „Пост нет“ упутница користећи више различитих бројева мобилних телефона.

На тај начин од оштећеног прибавили су противправну имовинску корист у износу од око 7.000.000,00 динара, те им се на терет ставља тежи облик крив. дела превара из чл. 208. ст. 4. КЗ, за које је запрећена казна затвора од 2 до 10 година и новчана казна, стоји у саопштењу ОЈТ Смедерево.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept