Početna » УСПЕШНО ОДРЖАНА АКЦИЈА ДОБРОВОЉНОГ ДАВАЊА КРВИ У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

УСПЕШНО ОДРЖАНА АКЦИЈА ДОБРОВОЉНОГ ДАВАЊА КРВИ У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

Данас је у Смедеревској Паланци одржана редовна акција добровољног давања крви. Велики број људи одазвао се позиву Црвеног крста и на тај начин оправдали слоган данашње акције „Придружи нам се , постани и ти давалац крви“ .Како наводе из Института за трансфузију крви Србије , акција је јако добро текла, у прва три сата, крв је у Смедеревској Паланци дало 40 даваоца. Они су похвалили Црвени крст Паланке, јер је акција била добро организована а даваоци едуковани и припремљени, што је допринело успешности саме акције. – „Задовољство ми је што сам овде јер се одазвао велики број наших суграђана, који су показали своју хуманост.

Овакви догађаји скрећу пажњу јавности на важност добровољног давалаштва крви. Морамо бити свесни да су ситуације у којима су људски животи угрожени свакодневне и да смо ми ти који можемо да им помогнемо “ , изјавио је Никола Марковић, промотер добровољног давалаштва крви из организације Црвеног крста Смедеревска Паланка.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept