Početna » УЖ “ФЕМИНА” ИЗ ПАЛАНКЕ ТРАЖИ НОВЕ САРАДНИКЕ

УЖ „ФЕМИНА“ ИЗ ПАЛАНКЕ ТРАЖИ НОВЕ САРАДНИКЕ

од Паланка данас
0 Коментар
Већ 17 година Удружење жена ”Фемина” из Смедеревске Паланке делује на подручју нашег региона, пружајућу вишеструку подршку женама које пролазе или су прошле ситуацију насиља, али и учествовањем у превенцији и едукацији жена да препознају и пријаве насиље. У овом тренутку имамо 11 сталних активисткиња, укључујући правницу и психотерапеуткињу.

Због природног процеса осипања чланства, удружење има потребу за новим сарадницама, које би повремено или стално учествовале у раду на разним позицијама (дежурства на СОС телефону, осмишљавање и спровођење едукативних радионица, писање пројеката, помоћ у администрацији, превођење на енглески језик или са енглеског…)
Жене могу бити различитих занимања и статуса, пожељно је неко искуство у горе поменутим активностима. Али најважнија је добра воља, разумевање проблема којима се бавимо, способност за тимски рад, емпатија…
Зато позивамо заинтересоване зене због дводневне обуке, која обухвата основно упознавање са радом Фемине, принципе рада са женама , феномен и врсте насиља, правне регулативе, сарадња са институцијама….и још много тога.
Обука ће бити одржана 26. и 27.11. 2022. (викенд) од 10-17х у канцеларији УЖ Фемина, зграда Центра за социјални рад, Смедеревска Паланка.
За додатне информације и пријаве можете нас контактирати преко наше ФБ стране, у понедељак од 10-13х а у уторак, среду и четвртак од 17-20х на број 026/ 310 841 или на мобилни 064/ 528- 2433.
Очекујемо вас.
С поштовањем Фемина

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept