Početna » ВЕЛИКИ КОНКУРС ВОЈСКЕ СРБИЈЕ: Ево како можете да се пријавите за нека од најпожељнијих цивилних занимања

ВЕЛИКИ КОНКУРС ВОЈСКЕ СРБИЈЕ: Ево како можете да се пријавите за нека од најпожељнијих цивилних занимања

Информације о изборном поступку, начину пријаве и контакт-подацима лица задужених за давање додатних обавештења у вези с конкурсима могу се наћи на сајту Министарства одбране

од Паланка данас
0 Коментар
Screen Shot 2024 05 03 At 17.56.35

Јавни конкурси за пријем лица из грађанства у радни однос у Министарству одбране и Војсци Србије у својству цивилних лица објављени су на веб-сајтовима Министарства одбране и Војске Србије и у магазину „Одбрана“.Конкурсима је обухваћено више од 180 радних места различитих образовних профила, од виших истраживача и водећих техничких сарадника, преко фармацеута, психолога, технолога, авио-механичара, механичара, електричара, лимара, бравара, возача, благајника и монтера, молера-фарбара и других.

Оглашена радна места су у јединицама Копнене војске и Команде за обуку, у Централној логистичкој бази, Техничком опитном центру, Бригади везе, Војној академији и Војној гимназији — у Бачкој Тополи, Београду, Ваљеву, Зајечару, Зрењанину, Крагујевцу, Лозници, Никинцима, Нишу, Новом Саду, Панчеву, Прокупљу, Раљи, Смедеревској Паланци, Сремској Митровици, Сомбору, Чачку и Шапцу.

Могу конкурисати држављани Републике Србије који су здравствено и психофизички способни за рад у Министарству одбране и Војсци Србије, који имају одговарајућу стручну спрему, којима раније није престајао радни однос у државном органу због теже повреде дужности, који нису осуђивани на казну затвора дужу од шест месеци и против којих се не води кривични поступак. Конкурси су отворени до краја маја.

Информације о изборном поступку, начину пријаве и контакт-подацима лица задужених за давање додатних обавештења у вези с конкурсима могу се наћи на сајту Министарства одбране на следећим линковима:

Javni konkurs za prijem lica iz građanstva u svojstvu civilnih lica u Kopnenu vojsku

Javni konkurs za prijem lica iz građanstva u svojstvu civilnih lica u Centralnu logističku bazu

Javni konkurs za prijem lica iz građanstva u svojstvu civilnog lica u Banatsku brigadu

Javni konkurs za prijem lica iz građanstva u svojstvu civilnih lica u Tehnički opitni centar

Javni konkurs za prijem lica iz građanstva u svojstvu civilnih lica u Upravu za telekomunikacije i informatiku

Javni konkurs za prijem lica u svojstvu vojnih službenika i vojnih nameštenika u radni odnos u Kopnenu vojsku

Javni konkurs za popunu radnih mesta u Vojnoj gimnaziji i Vojnoj akademiji prijemom lica iz građanstva u svojstvu vojnih službenika i nameštenika

Фото Војска СрбијеPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept