Početna » (ВИДЕО) БАНКА ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА У ПАЛАНЦИ ПРЕСЕЉЕНА НА НОВУ ЛОКАЦИЈУ У НОВЕ ПРОСТОРИЈЕ

(ВИДЕО) БАНКА ПОШТАНСКА ШТЕДИОНИЦА У ПАЛАНЦИ ПРЕСЕЉЕНА НА НОВУ ЛОКАЦИЈУ У НОВЕ ПРОСТОРИЈЕ

 

Филијала Банке Поштанске Штедионице почела је са радом у новом простору на новој локацији у улици Вука Караџића бр 8.

Паланчани који користе услуге ове банке лако ће се снаћи, обзиром да је нова локација практично на десетак метара од оне старе, тј. довољно је да пређу улицу и доћи ће у нове, савремено опремљене, просторије Банке Поштанске Штедионице, која је и овог, како би изашла у сусрет клијентима, модернизовала и осавременила простор.

На задовољство пре свега корисника услуга Банке Поштанске Штедионице. 101 година традиције, искуства и знања, надам се да ће у новом простору бити много квалитетнија услуга, да ће клијенти бити задовољнији, наравно и запослени са изузетно комфорном и лепом простору.

Оно што нас одваја од свих осталих банака у овом тренутку, то је управо неки наш пријемни сервис и неки однос који имамо према клијентима.- поручио је приликом отварања експозитуре Марко Павловић директор регионалног центра Пожаревац Банке Поштанске Штедионице.

Банка Поштанска штедионица прати програме Владе Републике Србије и својим клијемтима нуди повољне кредите као би помогла у реализацији коришћења дела субвенционисаних средстава крајњим корисницима. Како је истакао Павловић влада велико интересовање грађана за кредите које нуди банка за спровођење енергетску ефикасности.

 

You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept