Početna » (ВИДЕО) ОТВОРЕН АДАПТИРАНИ ПРОСТОР ВРТИЋА У СКЛОПУ ШКОЛЕ У ПОЧЕВИЦИ

(ВИДЕО) ОТВОРЕН АДАПТИРАНИ ПРОСТОР ВРТИЋА У СКЛОПУ ШКОЛЕ У ПОЧЕВИЦИ

од Паланка данас
0 Коментар
Данас je  у склопу ОШ „Брана Јевтић“, у издвојеном одељењу у Почевици,  отворeн нови, адаптирани простор вртића ПУ „Чика Јова Змај“ у  Кусатку.Нови кутак за 32 полазника предшколског образовања потпуно је реновиран, опремљен је најмодернијом наставном опремом, новим намештајем, интернетом, игричкама и уџбеницима за припремни наставни програм. Адаптиран простор користиће предшколцима из целог села, будући да су капацитети у централном сеоском вртићу мали да приме сву децу.
Ове године уписан је рекордан број деце у ПУ „Чика Јова Змај“, а такав је случај и селу Кусадак. Радује чињеница да  се рађа све више деце, и у наредном периоду приступиће се реконструкцији, где је потребна и надоградња вртића и проширење капацитета. Један од разлога већег броја пријављене деце за упис у вртиће је и смањена цена за 50 процената.
Нови простор за предшколце из Кусатка адаптиран је уз помоћ Предшколске установе и запослених, родитеља и Савета родитеља. Велико хвала свима, а малишанима желим пријатан боравак у новим просторијама вртића, и да својим васпитачама уживају у игри и стицању нових знања. поручио је Никола Вучен председник општине Смедеревска Паланка.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept