Početna » (ВИДЕО) ПОМОЋ ОСМАЦИМА У ПРОФЕСИОНАЛНОЈ ОРИЈЕНТАЦИЈИ

(ВИДЕО) ПОМОЋ ОСМАЦИМА У ПРОФЕСИОНАЛНОЈ ОРИЈЕНТАЦИЈИ

Професионално усавршавање постало је императив. И то је тако без обзира на делатност којом се бавите. У Основној школи „Олга Милошевић“ негујемо љубав према послу и с тим у вези желели смо да реалне животне приче донесемо нашим ученицима који у овом тренутку решавају којим путем даље.
Наша школа је са великом радошћу угостила успешне људе из нашег града чије је приче вредело чути и мало је рећи да смо уживали. Позив су прихватиле занатлије различитих профила (PRINT SHOP, Nadica Milojevic FS Queens, SZTR Marko Limar, Три Прасета – Tri Praseta), један зубар (Stomatoloska ordinacija Ledent PLUS) и један историчар уметности (Narodni muzej u Smederevskoj Palanci – Музеј Паланка). На томе смо им неизмерно захвални и верујемо да су ученици понели доста тога позитивног од савета и ставова које су овом приликом чули и да су постављени одлични темељи за будуће каријерне одлуке.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept