Početna » ВИШЕ ЈАВНО ТУЖИЛАШТВО У СМЕДЕРЕВО ПОДИГЛО ОПТУЖНИЦУ ПРОТИВ Д.Г. ЗБОГ ТРГОВИНЕ НАРКОТИЦИМА

ВИШЕ ЈАВНО ТУЖИЛАШТВО У СМЕДЕРЕВО ПОДИГЛО ОПТУЖНИЦУ ПРОТИВ Д.Г. ЗБОГ ТРГОВИНЕ НАРКОТИЦИМА

од Паланка данас
0 Коментар

Више јавно тужилаштво у Смедереву је, након спроведене истраге, подигло оптужницу против Д.Г. (39) из Смедерева, због постојања оправдане сумње да је извршио кривично дело Неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога из члана 246. став 1. Кривичног законика , а против  З.Ј. (40) из Смедерева и И.П. (43) из Водња због постојања оправдане сумње да су извршили кривично дело Неовлашћено држање опојних дрога из члана 246а став 1. Кривичног законика.Полиција је претресом стана окривљеног Д.Г. пронашла 0,30 грама марихуане и 1,67 грама амфетамина, коју је окривљени држао ради продаје, код З.Ј. пронађено је укупно 43,04 грама амфетамина, а код И.П. пронађено је 2,90 грама амфетамина, коју опојну дрогу су они претходно купили од Д.Г..

Тужилаштво је предложило надлежном суду да се по одржаном главном претресу тројица окривљених огласе кривим и казне по закону, да се изрекне мера безбедности одузимање предмета – пронађене опојне дроге, као и да се окривљени обавежу на плаћање трошкова кривичног поступка.

Окривљени Д.Г. налази се у притвору почев од 13.01.2023. године, а предлог овог тужилаштва је да се исти продужи, јер и даље постоје разлози због којих је одређен – постоје особите околности које указују да ће у кратком временском периоду поновити кривично дело, а посебно имајући у виду да је Д.Г. раније осуђиван.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept