Početna » ЗА НЕВЕРИЦУ! ПОГЛЕДАЈТЕ ШТА ЈЕ СВЕ НАРОД ДРЖАО ПО КУЋАМА ОД НАОРУЖАЊА

ЗА НЕВЕРИЦУ! ПОГЛЕДАЈТЕ ШТА ЈЕ СВЕ НАРОД ДРЖАО ПО КУЋАМА ОД НАОРУЖАЊА

од Паланка данас
0 Коментар

 

МУП Србије је објавио фотографије занимљивијих „артикала“, оружја и експлозивних направа, које у грађани предали у акцији која траје до краја јуна. Чак и да се човек сложи да рецимо ручни бацач може да се, у некој лудој теорији досадашњег власника, подведе под оружје „за самоодбрану“ – шта рећи за експлозив у количини да у ваздух може да се дигне омањи кварт или нагазним минама, које су грађани до пре неки дан, очигледно, такође држали у својим кућама.Из МУП-а напомињу да је чување минско-експлозивних направа у кућама изузетно опасно, јер се по правилу чувају на непрописан начин, а не мања опасност је ако њиме рукују необучени. Зоље, гранате и остало артиљеријско оружје такође су претња по безбедност, да не говоримо о томе да не постоји законски основ да уопште буду у поседу грађана.

Акција предаја оружја, муниција и експлозивних направа, која је првобитно требало да траје до 8. јуна, подсећају из МУП-а, продужена је до краја месеца.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept