Početna » ЗА ОВАЈ ПОСАО МЕСЕЧНА ПЛАТА 140.000 ДИНАРА Права потера за радницима, У Новом Саду САТНИЦА ДО 900 Да ли бисте пристали?

ЗА ОВАЈ ПОСАО МЕСЕЧНА ПЛАТА 140.000 ДИНАРА Права потера за радницима, У Новом Саду САТНИЦА ДО 900 Да ли бисте пристали?

Иако постоје агенције које се баве овом делатношћу, многи грађани или станодавци траже особе које се баве овим послом. С друге стране, и многе жене на друштвеним мрежама наводе услуге чишћења просторија, као и ценовник

од Паланка данас
0 Коментар

Недавно се на Фејсбуку једна Лесковчанка распитивала колико се овај посао плаћа у Лесковцу. Судећи по реакцијама грађана, чишћење је од ове године поскупело бар за 100 динара, а цена зависи и од тога да ли се користе своју хемију. Друга је, пак, саркастично коментарисала да је цена радног сата чистачица већа него професорска.Како су утврдили, чишћење кућа или станова у Лесковцу кошта од 300 до 600 динара, док је у Власотинцу од 300 до 450. У Јагодини или Нишу износи од 550 до 650 динара, док са ценама свакако предњаче Београд и Нови Сад, где се сатница наплаћује од 700 до 900 динара!

Управо због повећаних цена често на друштвеним мрежама можемо да прочитамо жалбе грађана. Како су објаснили из једне београдске агенције, генерално чишћење стана износи 750 динара по сату.

– Уколико чистимо с нашом хемијом, цена је онда за 100 динара већа. После кречења, односно адаптације стана, улазимо и детаљно чистимо целокупан простор. У том случају цена је 850 динара по сату. Током рада сусретали смо се и са становима који су јако запрљани, што, наравно, утиче и на цену чишћења. За такве просторе цена је од 900 динара по сату – казали су они.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept