Početna » ЗАКАЗАНА ПЕТА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

ЗАКАЗАНА ПЕТА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ СМЕДЕРЕВСКА ПАЛАНКА

Седница Скупштине општине Смедеревска Паланка заказана је за петак, 2. децембар, у 10 часова.

од Паланка данас
0 Коментар

На дневном реду пете седнице биће потврђен мандат новом одборнику Скупштине општине и разматраће се Предлог Одлуке о ребалансу буџета за 2022. годину.

Одборници ће такође разматрати Извештај о извршењу буџета за период јануар-септембар 2022. године, предлог Одлуке о прибављању непокретности у јавну својину непосредном погодбом, предлог Одлуке о отуђењу непокретности из јавне својине испод тржишне цене ради решавања стамбених потреба избеглица.

Предлог Одлуке о јавним расправама, предлог Одлуке о успостављању система енергетског менаџмента Општине Смедеревска Паланка као и предлог Одлуке организацији и функционисању цивилне заштите и плана одбране од поплава за воде другог реда за територију општине.

На дневном реду пете седнице одборници ће одлучивати о доношењу решења на измене и допуне програма пословања и финасијских планова за 2022. годину јавних предузећа и установа чији је оснивач Општина.

За пету седницу предвиђено је и доношење решења о разрешењу и именовању председника и чланова надзорних и управни одбора у предузећима и установана ради истека мандата, као и разрешење и именовање чланова школских одбора, такође због истека мандата старим члановима.

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept