Početna » ЗБОГ РАДОВА НА ПРУЖНОМ ПРЕЛАЗУ “ПАЛАНКА-КИСЕЉАК” ОБУСТАВА ПУТНИЧКОГ И ЖЕЛЕЗНИЧКОГ САОБРАЋАЈА 9. МАЈА

ЗБОГ РАДОВА НА ПРУЖНОМ ПРЕЛАЗУ „ПАЛАНКА-КИСЕЉАК“ ОБУСТАВА ПУТНИЧКОГ И ЖЕЛЕЗНИЧКОГ САОБРАЋАЈА 9. МАЈА

од Паланка данас
0 Коментар

Предузеће „Инфраструктура железнице Србије“, у четвртак, 9. маја, у непрекидном трајању од 21.40 до 5.00 часова, изводиће радове на пружном прелазу „Паланка-Кисељак“ на регионалном путу Смедеревска Паланка – Велика Плана.
Радови ће подразумевати демонтажу гумених панела, скидање асфалта до гумених панела са спољне стране, машинско и ручно регулисање колосека са допуном туцаника, враћање гумених панела и асфалтирање пута до спољних гумених панела. Радови ће се обављати у току ноћи, а железнички саобраћај биће обустављен.
Друмски саобраћај на релацији Смедеревска Паланка-Велика Плана биће обустављен у току ноћи, али и након назначеног времена у зависности од динамике радова и асфалтирања пружног прелаза. Возила ће се усмеравати алтернативним путним правцима према постављеној саобраћајној сигнализацији, преко насељених места Мала Плана и Водице.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept