Početna » ЗБОГ РАДОВА РЕДУКОВАН САОБРАЋАЈ ИЗМЕЂУ ПЕТЉИ ВЕЛИКА ПЛАНА И ПОЖАРЕВАЦ

ЗБОГ РАДОВА РЕДУКОВАН САОБРАЋАЈ ИЗМЕЂУ ПЕТЉИ ВЕЛИКА ПЛАНА И ПОЖАРЕВАЦ

од Паланка данас
0 Коментар

Јавно предузеће „Путеви Србије“ обавестило је јавност о почетку извођења радова на обележавању ознака на државном путу И А реда број 1, на деоници петља Пожаревац – петља Велика Плана. За саобраћај ће бити затворене наизменично поједине траке, а предвиђено је да радови трају до 6. октобра.У смеру Београд – Ниш, 27. и 28. септембра, изводе се радови на обележавању десне ивичне линије. За саобраћај су затворене возна и зауставна саобраћајна трака, док се саобраћај одвија претицајном траком.

Радови на обележавању разделне и леве ивичне линије одвијаће се 28. и 30. септембра. За саобраћај ће бити затворена претицајна трака, а саобраћај ће се одвијати возном саобраћајном траком.

У смеру Ниш – Београд, од 30. септембра до 3. октобра, биће извођени радови на обележавању десне ивичне линије. За саобраћај ће бити затворене возна и зауставна саобраћајна трака, док се саобраћај одвија претицајном траком.

Од 3. до 6. октобра планирани су радови на обележавању разделне и леве ивичне линије. За саобраћај ће бити затворена претицајна, а саобраћај ће се одвијати возном саобраћајном траком.

Радови су обезбеђени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом, наводи се у саопштењу.


Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept