Početna » АКО СЕ ПРИЈАВИТЕ НА ОВУ АПЛИКАЦИЈУ, СТИЗАЋЕ ВАМ ОБАВЕШТЕЊА ДА ВАМ ИСТИЧУ ЛИЧНА КАРТА ИЛИ ПАСОШ: Сада је све лакше

АКО СЕ ПРИЈАВИТЕ НА ОВУ АПЛИКАЦИЈУ, СТИЗАЋЕ ВАМ ОБАВЕШТЕЊА ДА ВАМ ИСТИЧУ ЛИЧНА КАРТА ИЛИ ПАСОШ: Сада је све лакше

За личну карту, прво обавештење ће стићи 30, а друго 15 дана пре истека

од Паланка данас
0 Коментар

 

Ако се пријавите на апликацију еУправа, МУП ће вас обавештавати о истеку важења личних докумената. То важи за личне карте, пасоше, возачке дозволе и регистрационе налепнице. Услуга је уведена 13. децембра прошле године, а грађани ће обавештења о истеку рока важења личних докумената добијати на маил адресу, СМС поруком или путем Вибера.Како је појашњено, грађани ће добијати два обавештења, а рокови су различити у зависности од документа.

За личну карту, прво обавештење ће стићи 30, а друго 15 дана пре истека. За пасош, грађани ће информацију добити најпре седам месеци, а потом и 30 дана пре истека важења, а што се тиче возачке дозволе и регистрационе налепнице, обавештења ће стићи месец, односно 10 дана пре истека рока.

Министарство унутрашњих послова нуди највише услуга на апликацији еУправа и тренутно их је 172.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept