Početna » ДА ЛИ ЋЕ СЕ ПРОДУЖИТИ ЗИМСКИ РАСПУСТ? Србијом тренутно харају ТРИ ВИРУСА, а критичан период ТЕК СЛЕДИ

ДА ЛИ ЋЕ СЕ ПРОДУЖИТИ ЗИМСКИ РАСПУСТ? Србијом тренутно харају ТРИ ВИРУСА, а критичан период ТЕК СЛЕДИ

ИНИЦИЈАТИВА за продужење зимског распуста до сада није стигла Министарству просвете, нити је у оквиру ресора просвете та могућност разматрана, потврђено је за "Новости" у овом ресору.

од Паланка данас
0 Коментар

Надлежни наводе да,  уколико добију информације од Министарства здравља по овом питању, поступиће у складу са тиме. 

Иако зимски распуст за већину ђака у Србији траје и следеће недеље,  у појединим медијима су се појавиле информације да би ђачки одмор могао бити продужен због, како се наводи, великог броја облелих од респираторних инфекција.   Мишљења су подељена да ли би се тако спречило ширење зараза, обзиром да школарци и када би распуст био продужен сигурно не би седели у кући, већ би се дружили, излазили што, свакако, не би утицало на смањење ширења заразе.

Ни у школама нису за продужетак распуста, јер се ти дани морају надокнадити радним суботама, а београдски ђаци су већ доста времена одсуствовали са наставе због серије лажних дојава о бомабама крајем прошле године.

Иначе, ђаци из Војводине се у понедељак враћају у клупе, јер су они отишли на одмор недељу дана раније од својих вршњака из осталих делова Србије.

Новости

 Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept