Početna » ДА ЛИ ПЕНЗИОНЕРИ МОРАЈУ ПОДНЕТИ МЕДИЦИНСКУ ДОКУМЕНТАЦИЈУ КАДА СЕ ПРИЈАВЉУЈУ ЗА БЕСПЛАТНУ БАЊУ? Важна информација

ДА ЛИ ПЕНЗИОНЕРИ МОРАЈУ ПОДНЕТИ МЕДИЦИНСКУ ДОКУМЕНТАЦИЈУ КАДА СЕ ПРИЈАВЉУЈУ ЗА БЕСПЛАТНУ БАЊУ? Важна информација

Уз пријаву пензионер треба да поднесе и пензијски чек

од Паланка данас
0 Коментар

До 25. јануара траје пријава пензионера за бесплатну бању, односно рехабилитацију, а ранг-листа ће бити објављена неколико дана након тога.За ову помоћ ПИО фонда не могу да се пријаве сви пензионери, већ морају да буду испуњени одређени услови, а неопходно је и да се поднесе исправна документација.

Уз пријаву пензионер треба да поднесе и пензијски чек, доказ о висини пензије из иностранства, попуњену изјаву на прописаном обрасцу, где жели да се користи рехабилитација, као и то да осим пензије корисник нема других личних примања и да није користио рехабилитацију по огласу у последње четири године.

Потребно је да корисник поднесе и изјаву да се овлашћује ПИО фонд да у његово име и за његов рачун закључи уговор о пословној сарадњи са установом у којој ће користити право на рехабилитацију, као и расположиву медицинску документацију уколико је корисник поседује, али да она није обавезна.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept