Početna » ДАНАС ПОЧИЊЕ ТРKА ЗА ИНДЕKС НА УНИВЕРЗИТЕТУ У БЕГРАДУ: За овај факултет дефинитивно НАЈВЕЋЕ ИНТЕРЕСОВАЊЕ

ДАНАС ПОЧИЊЕ ТРKА ЗА ИНДЕKС НА УНИВЕРЗИТЕТУ У БЕГРАДУ: За овај факултет дефинитивно НАЈВЕЋЕ ИНТЕРЕСОВАЊЕ

Пријемни испити ће трајати до петка

од Паланка данас
0 Коментар

У првом уписном року на 31 факултет Универзитета у Београду (БУ) пријавило се укупно 18.088 кандидата, а данас почињу пријемни испити, саопштено је из БУ.У саопштењу се наводи да је највеће интересовање за Факултет организационих наука (ФОН), за чији је упис пријављено 2.308 кандидата, а у односу на предвиђен број места, после ФОН-а највеће интересовање је на Стоматолошком, Архитектонском, Медицинском и Електротехничком факултету.Kада је реч о студијским програмима, највеће интересовање, као и прошле године, је за психологију на Филозофском факултету – 547 кандидата за 116 места.

„Пријемни испити почињу у понедељак и трају до петка. Управа Универзитета је у сарадњи са МУП-ом деловала превентивно како би пријемни испити били организовани на најбезбеднији могући начин. У понедељак се одржавају пријемни испити на 13 факултета, од чега седам факултета има пријемни само тог дана: Архитектонски, Саобраћајни, Факултет политичких наука, Економски, Биолошки, Географски и Хемијски“, рекао је проректор за наставу Универзитета у Београду Дејан Филиповић.

Данас почињу и пријемни испити за Филозофски факултет, Електротехнички, Рударско геолошки, Учитељски, Физички факултет и Пољопривредни факултет.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept