Početna » ЕВО КАКО МОЖЕТЕ ПЛАТИТИ РАЧУН ЗА СТРУЈУ ЗА ДЕЦЕМБАР ОНЛАЈН: Опција је поново могућа, а ово су упутства

ЕВО КАКО МОЖЕТЕ ПЛАТИТИ РАЧУН ЗА СТРУЈУ ЗА ДЕЦЕМБАР ОНЛАЈН: Опција је поново могућа, а ово су упутства

На сајту портала ЕПС, потребно је првенствено да се региструјете

Плаћање рачуна за струју онлајн било је онемогућено због хакерског напада.

Сада се огласио ЕПС и саопштио да грађани Србије поново могу да плате рачуне путем телефона или рачунара, без одласка на шалтер, односно путем опције „Увид у рачун“.

На порталу хттпс://портал.епс.рс/ доступно је безбедно и брзо електронско плаћање рачуна без одласка у пословнице платних институција. Рачуне за електричну енергију можете платити системом за инстант плаћања ИПС Скенирај и платним картицама Дина, Виса, МастерЦард.

На сајту портала ЕПС, потребно је првенствено да се региструјете, тако што ћете унети е-маил адресу и унети лозинку.

Након регистрације, потребно је да унесете наплатни број и свој јмбг и имате приступ својим рачунима.

Корисници портала могу и безбедно и брзо електронски да плате рачун без одласка у пословнице платних институција, путем система за инстант плаћања (ИПС Скенирај) и платним картицама Дина, Виса и МастерЦард. Накнада по трансакцији је мања у односу на плаћање на шалтерима банака и Поште Србије, износи 28,77 динара и не иде у буџет ЕПС. Регистрација и пријава на портал је једноставна, као и његово коришћење.

Грађани на порталу могу да прате своју месечну потрошњу и већ на октобарском рачуну моћи ће једноставно и брзо да виде да ли су и колико уштедели.

You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept