Početna » ГОЈКОВИЋ У ПАЛАНЦИ: 17. ДЕЦЕМБРА ДОНОСИМО ОДЛУКУ О СУДБИНИ СРБИЈЕ

ГОЈКОВИЋ У ПАЛАНЦИ: 17. ДЕЦЕМБРА ДОНОСИМО ОДЛУКУ О СУДБИНИ СРБИЈЕ

од Паланка данас
0 Коментар

Чланица Председништва Српске напредне странке Маја Гојковић истакла је у Смедеревској Паланци да су жене снага Србије и да је уверена да ће 17. децембра донети мудру и важну одлуку за будућност својих породица и читаве Србије и подржати листу ”Александар Вучић – Србија не сме да стане”, а то значи нове предшколске установе, здравствене центре и објекте културе.

”Задовољство ми је што имам прилику да на непосредан начин разговарам са женама Смедеревске Паланке и да ми оне пренесу своје искуство и чиме су задовољне. Успели смо да урадимо велики број пројеката из области културе, што је приметно и то је донело један нови квалитет живота овде у Смедеревској Паланци”, рекла је Гојковић.

Гојковић је нагласила да је то било могуће захваљујући политици коју воде Александар Вучић и Српска напредна странка.

”Заједно смо урадили трг и улицу културе, обновили библиотеку, архив и музеј, а пред нама је друга фаза пројекта реконструкција и адаптација Дома културе који ће бити на понос грађанима Смедеревске Паланке. То ће бити једна мултифункционална установа културе у којој ће се одржавати позоришне представе, концерти, биоскопске пројекције, изложбе, све оно што у 21. веку чини развој једног града и државе”, нагласила је Гојковић.

Гојковић је рекла да су јој жене са којима је разговарала пренеле да су задовољне правцем којим Србија иде и имају изузетно поверење у политику Александра Вучића.

”Пред нама је важна одлука 17. децембра, јер тада доносимо одлуку о судбини Србије, нашој будућности и будућности наших породица. Жене када доносе одлуке гледају како ће се то рефлектовати на будућност државе и ја сам убеђена да ће изаћи на изборе и донети мудре одлуке и подржати листу ”Александар Вучић – Србија не сме да стане”, рекла је Гојковић.

 

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept