Početna » КРЕНУЛА ПРИЈАВА ЗА СУБВЕНЦИЈЕ ЗА ПОДИЗАЊЕ ЗАСАДА ВОЋАКА И ХМЕЉА

КРЕНУЛА ПРИЈАВА ЗА СУБВЕНЦИЈЕ ЗА ПОДИЗАЊЕ ЗАСАДА ВОЋАКА И ХМЕЉА

Заинтересована пољопривредна газдинства могу се до 17. августа пријавити на конкурс за субвенције за подизање вишегодишњих засада воћака и хмеља, а за производне засаде јагода подигнуте у трећем кварталу ове године до 15. септембра, објавило је Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде које је данас расписало ова два јавна позива.Продужени су и рокови за пријаву на актуелне јавне позиве па пољопривредни произвођачи могу да се на позив за очување генетичких ресурса, као и подизање вишегодишњих засада винове лозе пријаве до 31. јула.

Подстицаји за подизање вишегодишњих производних засада воћака и хмеља обухватају подстицаје за набавку садница воћака и хмеља, набавку наслона за производне засаде воћака и хмеља, припрему земљишта, набавку супстрата за засаде боровнице или малине, те хемијску анализу земљишта. Пољопривредни произвођачи пријаве за подстицаје могу поднети на порталу еПодстицаји.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept