Početna » “НАЈДОМАЋИН 2023” ОТВОРЕНЕ ПРИЈАВЕ ЗА НАЈБОЉЕ ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ СРБИЈЕ

„НАЈДОМАЋИН 2023“ ОТВОРЕНЕ ПРИЈАВЕ ЗА НАЈБОЉЕ ПОЉОПРИВРЕДНИКЕ СРБИЈЕ

од Паланка данас
0 Коментар

Долази време да се пољопривредници у Србији похвале својим успесима, јер „Најдомаћин 2023“ отвара своја врата. Овај избор за најбоље пољопривреднике земље представља прилику за домаћине да добију заслужено признање и награде за свој труд и рад. У укупном наградном фонду је чак 7.000.000 динара, а главна награда за „Најдомаћин Србије“ износи 2.000.000 динара! Поред тога, биће додељено и 10 награда за победнике у свакој од пет категорија, по 2 награде за најбоље пољопривреднике у свакој категорији, свака у износу од 500.000 динара.Ове категорије обухватају сточарство, ратарство, воћарство, повртарство и органску производњу. Пријаве су сада отворене, а свако породично газдинство које се осећа као најбоље у свом сектору има прилику да се такмичи за престижне награде.

Пројекат „Најдомаћина 2023“ подржан је од стране Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде и Привредне коморе Србије, а има партнера у Блицу, који ће представити финалистима кроз серијал текстова и указати на важност пољопривреде у нашој земљи.

Најбољих 100 пољопривредних газдинстава ће бити изабрано према строго дефинисаним критеријумима, након чега ће жири изабрати 11 најбољих међу њима.

Kритеријуми за одабир обухватају:

  • Породична газдинства
  • Извозни потенцијал
  • Даља прерада
  • Број запослених и новозапослених
  • Примена технолошких иновација
  • Орјентисаност ка заштити животне средине и органској производњи
  • Остварени допринос у развоју локалне заједнице

Заинтересовани пољопривредници могу се пријавити за „Најдомаћин 2023“ и тако показати свој допринос српској пољопривреди. Финално такмичење заказано је за децембар 2023, а претходиће му серија регионалних догађаја који ће представити истакнуте пољопривреднике широм земље.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept