Početna » НЕМА ВИШЕ СКРИВАЊА ИЗА ПАРОЛЕ: КАД ЈЕ ТЕШКО ВУЧИЋ

НЕМА ВИШЕ СКРИВАЊА ИЗА ПАРОЛЕ: КАД ЈЕ ТЕШКО ВУЧИЋ

Поводом дешавања у Скупштини Републике Србије огласио се Никола Вучен члан председништва Српске напредне странке.

од Паланка данас
0 Коментар
Поводом свих дешавања која смо могли да видимо у Народној Скупштини Републике Србије, али и константно седење на две столице и кокетирање наших коалиционих партнера, грађанима је јасније него икад да је Вучићу Србија све, док је другима Србија параван за ситне политичке интересе.Флертовање Социјалистичке партије Србије, али и других колиционих партнера за нас је позив да се преиспита њихова стварна подршка на свим нивоима. Ако нису за Вучића и Србију, онда сигурно нису ни за свој Град/општину или месну заједницу. Доста су се скривали иза председника и његових успеха, а то важи и за појединце у нашим редовима који су вешто користили популарност Александра Вучића за стицање сопствене користи.
Српска напредна странка на челу са Александрим Вучићем јасно је дефинисала и своје циљеве и своју политику. Следећи политику и визију председника Вучића, Србија се развила у модерну и економски стабилну државу, у земљу коју поново поштују у свету. Зато је борба за још бољу Србију какву желе грађани и поверена најбољем међу нама, председнику Вучићу. И то су грађани вишемилионском подршком показали на изборима.
Вучићу се јака Србија не опрашта и зато би многи волели да одустане од борбе. Видим да многи причају и о изборима, а моле Бога да их не буде, јер знају да ће опет, по ко зна који пут бити потучени до колена.
Грађанима Србије потребан је бескомпромисан и непоколебљив лидер, лидер којем је интерес народа на првом месту, а не опортунисти који калкулишу и тргују интересима Србије.
Грађани су свог лидера нашли у председнику Вучићу. И зато је, у овим тешким временима, више него икада потребно да сви ми часни грађани будемо сложни и уједињени, и да подржимо нашег председника.
Пуна подршка председниче, предаја није опција!
Никола Вучен
Члан Председништва Српске напредне странке
Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept