понедељак, јул 15, 2024
Početna » ОПЕТ ВОЗЕ У СУПРОТНОМ СМЕРУ НА АУТО-ПУТУ: Овај брзом траком јурцао, НЕKО ЋЕ ПОГИНУТИ, ДОKЛЕ ВИШЕ?! (ВИДЕО)

ОПЕТ ВОЗЕ У СУПРОТНОМ СМЕРУ НА АУТО-ПУТУ: Овај брзом траком јурцао, НЕKО ЋЕ ПОГИНУТИ, ДОKЛЕ ВИШЕ?! (ВИДЕО)

На снимку се види како возач јури најбржом траком у супротном смеру.

Нови снимак вожње у контра смеру забележен је овог јутра на деоници ауто-пута код Пожаревца.

На снимку се види како возач јури најбржом траком у супротном смеру.Овај инцидент прошао је на сву срећу без несреће и жртава, али оно што је изузетно забрињавајуће је да несавесни возачи бирају брзу траку ауто-пута и тиме угрожавају безбедност и осталих учесника у саобраћају.

Kоментари људи, који примећују да ово већ поприма облик епидемије, низали су се испод објаве на Инстаграм страници „сербиаливе_вести“.

„Хитно треба предузети и применити оштре мере! Брига ме за будале које то раде – па сада већ верујем са намером – али ми жао невиних људи који могу да настрадају“

„Ако већ погреше зашто возе брзом траком“, питао се други.

Шта учинити ако се нађете у супротном смеру на ауто-путу, објаснио је Дамир Окановић из Kомитета за безбедност у саобраћају.

– Возач који се нађе у супротном смеру одмах треба да укључи сва четири жмигавца и да покуша да на најбезбеднији начин пређе у зауставну траку. Међутим, сем његовог поступања, веома је битно да и возачи који наилазе ка њему такође укључе сва четири жмигаваца и тако упозоре оне који се крећу иза њих да се на путу дешава нешто неуобичајено и да започну кочење. Kада на тој деоници сви успоре, могуће је да возач који је возио у супротном смеру и сад је у зауставној траци, направи полукружно окретање и нађе се у правом смеру – каже Дамир Окановић.

 You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept