Početna » ПОЗИВ ЖИТЕЉИМА ОПШТИНЕ ВЕЛИКА ПЛАНА ДА СЕ УКЉУЧЕ У ИЗРАДУ ПЛАНА РАЗВОЈА ОПШТИНЕ ВЕЛИКА ПЛАНА

ПОЗИВ ЖИТЕЉИМА ОПШТИНЕ ВЕЛИКА ПЛАНА ДА СЕ УКЉУЧЕ У ИЗРАДУ ПЛАНА РАЗВОЈА ОПШТИНЕ ВЕЛИКА ПЛАНА

Позивају се сви заинтересовани грађани и грађанке, представници привреде, удружења грађана, установе, организације и медији да се укључе и дају свој допринос изради Плана развоја општине Велика Плана за период 2023-2030. године, одговором на упитник о различитим аспектима квалитета живота на територији општине.Овај упитник се реализује у оквиру израде Плана развоја општине Велика Плана за период 2023-2030. годинe и има за циљ да се кроз комуникацију са грађанима сагледају најбитнији аспекти, потенцијали и изазови за унапређење у свим областима развоја општине Велика Плана.
Попуњавање упитника је анонимно. Упитник се може попунити кликом на линk https://forms.gle/HgEMkxD6F7p1BY3XA, најкасније до 20. 04.2023. године. Израда Плана развоја се финансира из средстава Немачко – српске развојне сарадње у оквиру пројекта „Подршка реформи јавне управе у процесу приступања Европској унији“ који спроводи GIZ. Пружање подршке при изради Плана развоја реализују Национална алијанса за локални економски развој и Балкански центар за регулаторну реформу, у сарадњи са Републичким секретаријатом за јавне политике.

 

 

 You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept