Početna » САСТАНАК НАЧЕЛНИЦЕ ПОДУНАВСКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА СА НОВОПОСТАВЉЕНОМ НАЧЕЛНИЦОМ ПУ СМЕДЕРЕВО

САСТАНАК НАЧЕЛНИЦЕ ПОДУНАВСКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА СА НОВОПОСТАВЉЕНОМ НАЧЕЛНИЦОМ ПУ СМЕДЕРЕВО

од Паланка данас
0 Коментар
У седишту Подунавског управног округа дана 21. марта 2022. године др Јасна Аврамовић, начелница Подунавског управног округа, одржала је састанак са Веселом Милановић, новопостављеном начелницом Полицијске управе у Смедереву.

На састанку, којем су присуствовали начелници одељења и шефови одсека окружних подручних јединица ресорних министарстава са седиштем у Смедереву, као и инспектори који нису организационо повезани у оквиру унутрашње организације окружних подручних јединица у Округу, сумирани су досадашњи резултати сарадње инспекцијских служби са Полицијском управом у Смедереву и полицијским станицама у Великој Плани и Смедеревској Паланци.
Досадашња сарадња оцењена је као веома успешна и договорени су даљи правци заједничког деловања како би се сарадња подигла на виши ниво и остварила ефективност у даљим активностима.
Извор Подунавскиокруг

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept