Početna » СПРЕМНО 100.000 ВАУЧЕРА: Ево када крећу пријаве за одмор у Србији и ко може да се јави на позив

СПРЕМНО 100.000 ВАУЧЕРА: Ево када крећу пријаве за одмор у Србији и ко може да се јави на позив

ПРИЈАВА грађана за коришћење ваучера за субвенционисани одмор у Србији почиње 15. јануара на шалтерима јавног предузећа "Пошта Србије" на територији целе земље.

од Паланка данас
0 Коментар

Грађанима ће бити на располагању 100.000 ваучера у максималној вредности од 10.000 динара које могу користити у угоститељским објектима који учествују у систему доделе ваучера.У саопштењу Министарства туризма и омладине наводи се да право на ваучере имају запослени у висини зараде до 80.000 динара, незапослени, пензионери, као и лица старија од 65 година која не остварују право на пензију, носиоци права на туђу негу и помоћ, ратни војни инвалиди, студенти и носиоци пољопривредних газдинстава.

Тренутно је више од 4.000 пријављених угоститеља у чијим смештајним објектима ће грађани моћи да користе ваучере, а отворен је позив и осталим угоститељима да се прикључе до краја трајања акције. Крајњи рок за коришћење ваучера је 20. новембар 2024. године.

(Телеграф)


Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept