Početna » ТАТЈАНА ПЕТРОВИЋ СТОЈКОВИЋ КАНДИДАТКИЊА ЗА НАРОДНУ ПОСЛАНИЦУ У СКУПШТИНИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ИСПРЕД ОО СНС У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

ТАТЈАНА ПЕТРОВИЋ СТОЈКОВИЋ КАНДИДАТКИЊА ЗА НАРОДНУ ПОСЛАНИЦУ У СКУПШТИНИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ИСПРЕД ОО СНС У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ

од Паланка данас
0 Коментар
На седници Општинског одбора Српске напредне странке у Смедеревској Паланци, одржаној 17. октобра 2023. године, једногласно је, у име паланачког Општинског одбора, предложена Татјана Петровић Стојковић за кандидаткињу за народну посланицу за предстојеће парламентарне изборе.Татјана Петровић Стојковић, дипломирани дефектолог – логопед, рођена је 6.7.1966. године у Смедеревској Паланци. Завршила је Гимназију у Смедеревској Паланци 1984. године и дипломирала на Дефектолошком факултету Универзитета у Београду.
По занимању је стручни сарадник – логопед и запослена у Основној школи „Олга Милошевић“.
Удата је и мајка једног детета.
Члан је Српске напредне странке од 2015. године. Председник је Месног одбора Српске напредне странке у Глибовцу. У странци примарно обављала дужности у сфери информисања, као и организационих послова. Члан је Савета за информисање Општинског одбора СНС у Смедеревској Паланци.
За члана Општинског већа Општине Смедеревска Паланка именована је 2022. године.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept