четвртак, јун 20, 2024
Početna » У ВЛАШКОМ ДОЛУ ОДРЖАН САСТАНАК СА МЕШТАНИМА

У ВЛАШКОМ ДОЛУ ОДРЖАН САСТАНАК СА МЕШТАНИМА

од Паланка данас
0 Коментар
Мештани Влашког Дола вечерас су захвалили локалној самоуправи на километрима асфалтираних путева, а посебно на државном путу Паланка – Михајловац. Како су истакли мештани, треба се захвалити и држави и Влади Србије на свему што је урађено у нашој општини, али ми, пре свега, захваљујемо одговорном руководству општине.
Да није било домаћинског пословања, добре сарадње са министасртвима, ни држава ни председник Вучић не би инвестирали у општину Смедеревска Паланка, кажу Влашкодолци.Вечерашњем састанку са мештанима села присуствовали су секретар Општинског одбора Српске напредне странке Небојша Павловић, кандидаткиња за народну посланицу на листи „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ Татјана Стојковић Петровић, директор Дома здравља др Милан Матејић и представник Месне заједнице Влашки До Бојан Батинић.
Павловић је присутне још једном потсетио шта је све урађено у протеколом периоду и најавио нова инфраструктурна улагања.
Др Милан Матејић мештанима Влашког Дола годворио је о значају превентивне здравствене заштите и о акцији коју спроводе Дом здравља, локлана смаоуправа и Министасртво здрвавља, а која се односи на адптацију сеоских амбуланти. Он је најавио реконструкцију амбуланти у Влашком Долу, Селевцу и Бачинцу. На тај начин грађанима сеоских средина биће омогућена свакодневна здравствена заштита и да на лакши и једноставнији начин, у свом месту, дођу на преглед и преузму своје терапије.
На крају састанка Небојша Павловић је захвалио мештанима Влашког Дола што сус е одазвали вечерашњем састанку и истакао да уколико грађани желе даљи напредак, нове инцвестиције и нова улагања, јасно је да на изборима треба да буду јединствени, и да 17. децембра дају подршку председнику Александру Вучићу са којим Србија никада неће стати.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept