Početna » ВЛАДА СРБИЈЕ ИМЕНОВАЛА ПРИВРЕМЕНИ ОРГАН У СМЕДЕРЕВУ И ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ

ВЛАДА СРБИЈЕ ИМЕНОВАЛА ПРИВРЕМЕНИ ОРГАН У СМЕДЕРЕВУ И ВЕЛИКОЈ ПЛАНИ

од Паланка данас
0 Коментар

Одлуком Владе Србије град Смедерево ће, до спровођења и окончања локалних избора и конституисања редовних органа локалне самоуправе, водити Привремени орган, а на његовом челу ће бити Јасмина Војиновић.Поред ње, у Привремени орган су истом одлуком именовани, као чланови, др Драган Стевановић, Марија Марковић Ставрић, Марко Грујић и Лазар Стојановић.

О обављању стручних и техничких послова у вези са сазивањем и одржавањем седница Привременог органа стараће се секретар, кога ће именовати Привремени орган, наводи се у решењу Владе Србије, које је потписала председница Ана Брнабић.

Одлуком Владе Србије општину Велику Плану ће, до спровођења и окончања локалних избора и конституисања редовних органа локалне самоуправе, водити привремени орган, а за његовог председник именован је Игор Матковић, доскорашњи председник великоплањанске општине, до посношења оставке.

Поред Матковића, у Привремени орган су истом, јучерашњом, одлуком именовани, као чланови, Душан Марић, Страхиња Павешковић, Жељко Рајић и Војкан Стевић.Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept