Početna » ЗДРАВСТВЕНЕ РАДНИKЕ ЧЕKА ПОВЕЋАЊЕ ПЛАТЕ У СЕПТЕМБРУ: Ево колико тачно износе ПОВИШИЦЕ

ЗДРАВСТВЕНЕ РАДНИKЕ ЧЕKА ПОВЕЋАЊЕ ПЛАТЕ У СЕПТЕМБРУ: Ево колико тачно износе ПОВИШИЦЕ

Све о новом повећању које је најављено за текућу годину

од Паланка данас
0 Коментар

Запослене у јавном сектору чека ново повећање плата у 2023. Председник Србије Александар Вучић најавио је недавно да ће медицинским сестрама и техичарима, за њих укупно 59.128 запослених, од 1. септембра бити повећане плате за 5,5 одсто, а у децембру или јануару додатних 10 одсто. Осим за њих, повећање је најављено и за просвете раднике.– Медицинских сестара и техничара је укупно 59.128. Они ће исто од 1. септембра имати 5,5 одсто повећање и у јануару 10 одсто. што је кумулативно 16 одсто ново повећање. Желимо да покажемо бригу према онима који обављају најтеже послове у нашем здравсту – рекао је недавно Вучић и додао да се нада и повећању за лекаре, војску…

Након овог повећања, представници власти су у децембру, најкасније у јануру најавили додатно повећање од 10 одсто, што ће плате медицинских сестара у болницама погурати за додатних 7.000 динара.

 Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept