Početna » 8. СЕДНИЦА СО ВЕЛИКА ПЛАНА ЗАКАЗАНА ЗА 28. ДЕЦЕМБАР ПО ХИТНОМ ПОСТУПКУ

8. СЕДНИЦА СО ВЕЛИКА ПЛАНА ЗАКАЗАНА ЗА 28. ДЕЦЕМБАР ПО ХИТНОМ ПОСТУПКУ

Председник Скупштине општине Велика Плана, Душан Марић, заказао је по хитном поступку 8. седницу локалног парламента за среду, 28. децембра, са почетком у 9 часова.

од Паланка данас
0 Коментар

На дневном реду је 15 тачака за разматрање и евентуално усвајање а најзначајнија се односи на Ребаланс буџета општине за 2020. годину.

Расправљаће се још о локалним комуналним таксама, затим о престанку рада установе Дом културе „Влада Марјановић“ у Старом Селу као и о измени Одлуке о оснивању Центра за културу „Масука“. На дневном реду су и Програми пословања јавних предузећа чији је оснивач општина Велика Плана.

ДНЕВНИ РЕД

 1. Усвајање Записника са 25. Редовне седнице Скупштине општине Велика Плана од 16.12.2022.
 2. Доношење Одлуке о изменама и допунама Одлуке о буџету општине Велика Плана за 2022.
 3. Доношење Одлуке о локалним комуналним таксама.
 4. Доношење Одлуке о статусној промени припајања.
 5. Доношење Одлуке о престанку рада установе Дом културе “Влада Марјановић” Старо Село.
 6. Доношење Одлуке о измени Одлуке о оснивању Центра за културу “Масука” Велика Плана.
 7. Доношење Решења о давању сагласности на Програм о измени Програма пословања Јавног комуналног предузећа “Градска топлана” Велика Плана за 2022. годину.
 8. Доношење Решења о давању сагласности на Програм о изменама и допунама Програма пословања Јавног комуналног предузећа “Градска топлана” Велика Плана за 2022. годину за коришћење субвенција из буџета општине Велика Плана.
 9. Доношење Решења о давању сагласности на Програм пословања Јавног комуналног предузећа “Милош Митровић” Велика Плана за 2023. годину.
 10. Доношење Решења о давању сагласности на Програм пословања Јавног комуналног предузећа “Милош Митровић” Велика Плана за 2023. годину за коришћење субвенција из буџета општине Велика Плана.
 11. Доношење Решења о давању сагласности на Програм пословања Јавног предузећа за водоснабдевање “Морава” Велика Плана за 2023. годину.
 12. Доношење Решења о давању сагласности на Програм пословања Јавног предузећа за водоснабдевање “Морава” Велика Плана за 2023. годину за коришћење субвенција из буџета општине Велика Плана.
 13. Доношење Решења о утврђивању престанка мандата и именовању председника и чланова Надзорног одбора Јавног комуналног предузећа “Милош Митровић” Велика Плана.
 14. Доношење Решења о давању сагласности на Анекс Годишњег плана Предшколске установе “Дечје царство” Велика Плана за радну 2022/2023. годину.
 15. Одборничка питања.

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept