Početna » БАНКА У СРБИЈИ УПОЗОРИЛА КЛИЈЕНТЕ – КРУЖИ ИНТЕРНЕТ ПРЕВАРА! Траже да уложите новац због БРЖЕ ЗАРАДЕ, никако не наседајте

БАНКА У СРБИЈИ УПОЗОРИЛА КЛИЈЕНТЕ – КРУЖИ ИНТЕРНЕТ ПРЕВАРА! Траже да уложите новац због БРЖЕ ЗАРАДЕ, никако не наседајте

Све је више превара на интернету, па сајбер стручњаци на дневној бази упозоравају кориснике да припазе где и коме остављају податке.

Сада и Уникредит банка Србија упозорава све своје клијенте и ширу јавност да је у току једна од интернет превара у којој се спомиње име банке, а кроз коју се грађани позивају да уложе новчана средства како би стекли брзу зараду.

Интернетом, пре свега друштвеним мрежама, дели се одређени линк и обавештење које садржи неистините информације о наводној инвестиционој платформи Уникредит Банке, која нуди брзу зараду, захтевајући улагање новца. Уникредит Банк Србија обавештава све да не стоји иза таквих информација и да је у питању превара.

У циљу безбедности Уникредит Банка позива грађане да не учествују у поменутим активностима, нити да поступају према инструкцијама које се наводе у лажним вестима. Банка је предузела све кораке у циљу спречавања даљих сличних активности, а све грађане подсећа да буду опрезни када се од њих траже лични подаци путем друштвених мрежа.

Како би се у најкраћем року елиминисале преварне акције, Банка позива све да увек пријаве лажне налоге друштвеним мрежама, како би били уклоњени.

(Мондо)You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept