Početna » ДАНАС ПОЧЕЛО ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА ВАУЧЕРЕ ЗА ОДМОР У СРБИЈИ

ДАНАС ПОЧЕЛО ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА ВАУЧЕРЕ ЗА ОДМОР У СРБИЈИ

Пријава грађана за коришћење ваучера за субвенционисани одмор у Србији креће од сутра на шалтерима јавног предузећа „Пошта Србије“ на територији целе земље.На располагању је 100.000 ваучера у максималној вредности од 5.000 динара које грађани могу користити у угоститељским објектима који учествују у систему доделе ваучера.

Ваучер од 5.000 динара представља максималан износ средстава која корисник може једном у току календарске године користити при субвенционисаном коришћењу услуга смештаја у угоститељским објектима, без обзира колика је вредност извршене услуге смештаја.

Право на ваучере имају пензионери, незапослени, корисници права на додатак за помоћ и негу другог лица, запослени са примањима која не прелазе 70.000 динара месечно, војни инвалиди, носиоци пољопривредног газдинства а по први пут ваучере могу користити и лица старија од 65 година која не остварују право на пензију.

Ваучери се могу користити у трајању од најмање пет ноћења изван града, општине, односно места пребивалишта, као и места студирања корисника ваучера у више од три хиљаде угоститељских објеката који су пријавили смештајне капацитете за кориснике.

You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept