Početna » ДИРЕКЦИЈА ЗА ИМОВИНУ ОПЕТ ПРОДАЈЕ ПОЉОПРИВРЕДНИ КОМПЛЕКС У СЕЛЕВЦУ

ДИРЕКЦИЈА ЗА ИМОВИНУ ОПЕТ ПРОДАЈЕ ПОЉОПРИВРЕДНИ КОМПЛЕКС У СЕЛЕВЦУ

од Паланка данас
0 Коментар

Републичка дирекција за имовину огласила је данас продају 39 непокретности широм Србије, међу њима и комплекс пољопривредних зграда у Селевцу. Ово ће бити четврти или пети покушај продаје истих непокрености у последње две године.

У Селевцу су, дакле – поново, понуђене на продају зграде полјопривреде, са помоћним зградама, као и землјиште укупне површине 10.958 м2. Почетна цена за све то је први пут била 139.042,82 евра и тада, очигледно, није било купаца, а сада се за ове непокретности као почетни износ наводи 215,279.40 евра.

При томе, непокретности у Селевцу се отуђују под теретом обавезе изабраног понуђача да измири све доспеле, а неизмирене обавезе настале до момента уласка у посед, као и евентуалне трошкове поновног приклјучења на електродистрибутивни систем

Последњи рок за пријављивање заинтерсованих је 11, а отварање приспелих понуда биће извршено комисијски дана 16. јануара идуће године, наводи се у данашњем огласу Дирекције за имовину.

Povezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept