Početna » ЂУКИЋ ДЕЈАНОВИЋ: ОВА ГОДИНА БИЛА ЈЕ НАЈТУЖНИЈА, ПРОСЛАВЕ У ШКОЛАМА ОСТАВИТИ ЗА НЕКА ДРУГА ВРЕМЕНА

ЂУКИЋ ДЕЈАНОВИЋ: ОВА ГОДИНА БИЛА ЈЕ НАЈТУЖНИЈА, ПРОСЛАВЕ У ШКОЛАМА ОСТАВИТИ ЗА НЕКА ДРУГА ВРЕМЕНА

Имајући у виду невине жртве великих трагедија које су потресле читаву земљу, а које су се догодиле 3. и 4. маја 2023. године, Министарство просвете препоручује свим образовно- васпитним установама да не организују прославе поводом новогодишњих празника, наведено је у допису школама, који је потписала министарка просвете проф. др  Славица Ђукић Дејановић.
„Као што је наша сугестија била да почетак школске године буде другачији, да први дани нове школске године протекну у разговору наставника и ученика, не само о предстојећим школским обавезама, већ и у разговору о емоцијама и правим вредностима, тако сматрам да уобичајене новогодишње прославе у школама треба да оставимо за нека друга времена.  Ова година је била тужна, најтужнија. Шта год да учинимо, родитељима који су изгубили децу то не може да умањи бол. Молим вас за разумевање, за које верујем да постоји. Сигурна сам да ће бити прилика за радост и дружење“, навела је министарка просвете Ђукић Дејановић у допису.You may also like

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2024 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept