Početna » ЕВО ЈОШ КОЛИКО НЕРАДНИХ ДАНА НАС ЧЕКА ДО КРАЈА ГОДИНЕ: У овом месецу можете да спојите одмор од 12 дана! Комплетан списак

ЕВО ЈОШ КОЛИКО НЕРАДНИХ ДАНА НАС ЧЕКА ДО КРАЈА ГОДИНЕ: У овом месецу можете да спојите одмор од 12 дана! Комплетан списак

Ђаци у Србији су се данас вратили у школске клупе након мини-одмора због Дана државности. И многи запослени су нерадне дане спојили са викендом и добили четвородневни одмор. Међутим, лоша вест за многе је да ћемо наредне нерадне дане имати тек у мају за Празник рада и Ускрс.

од Паланка данас
0 Коментар

Ђаке у априлу чека пролећни распуст, који укључује ускршње и првомајске празнике, а који почиње у понедељак, 29. априла и завршава се у понедељак, 6. маја 2024. године.Међутим, рачунајући и дане викенда пре почетка распуста, ђаци неће ићи у школу већ од суботе 27. априла, а како се у клупе се враћају у уторак, 7. маја, то значи да ће имати пуних 10 дана одмора.

Што се тиче нерадних дана за запослене након четири нерадна дана у фебруару наредни предах од посла нас чека од првог маја односно Празника рада који пада у среду и другог маја односно четвртка.

Затим већ у петак 3. маја пада Велики петак, а онда и те недеље односно 5. маја Васкрс. Нерадни дан је и 6. мај односно Васкршњи понедељак. Ако вам је остало годишњег одмора можете да узмете само четири радна дана (уторак, среду, четвртак, петак) и да добијете 12 дана одмора пошто све то спајате са викендом који следи.

Након мајског одмора нерадни дан запослене чека тек у новембру и то 11. новембра који пада у понедељак када обележавамо Дан примирја у Првом светском рату.

КурирPovezane vesti

Портал Паланка данас је први регистровани веб портал ове врсте у нашем граду. Настао је почетком 2014 године као потреба за праћењем вести на један нов и савремен начин….

Последнје вести

@2022 – Сва права задржана – Паланка данас. Дизајн и израда сајта:  Konncept